Wednesday, July 26, 2006

Sila

Sila ucap tahniah pada saya kerana saya menerima seorang lagi anak buah hari ini.

"ha ha ha!"


Tahniah pada linggopoh kerana menjadi bapa hari ini..

"Bravo! bravo!"


Tahniah buat kelahiran Iman Auni Nafeesya!

"Wow! cantiknya nama!"

dan saya yang semakin meninggalkan alam 20an, seperti mahu kembali ke dunia remaja..

18 comments:

kingbinjai said...

oho tahniah kepada gitartong kerana mendapat anak buah

bunga rampai said...

Wow, tahniah cikgu!

Cikgu bila lagi jadi bapa?

linggopoh tu adik cikgu?
(hish, menyibuknya saya)

Salam.

gitartong said...

kingbinjai
anak buah je.. perempuan pula tu.. bagus. bertambah lagi kaum hawa dalam famili

bunga rampai
saya? akan menyusul kemudian..

yep, linggopoh, my brother..

kingbinjai said...

oh! alhamdulillah, sampaikan salam tahniah saya kepada linggopoh, semoga dirahmati dan dimurahkan rejeki insyaAllah

gitartong said...

kingbinjai
insyaallah..

arianna adrizal said...

O, tahniah!

walaubagaimanapun sy lbh tertarik dgn sebaris ayat,

"..dan saya yang semakin meninggalkan alam 20an, seperti mahu kembali ke dunia remaja.."

Haha!! apa dah jadi ni cikgu..

blackpurple said...

Anak buah, anak sendiri bila pulak cikgu..? Ohh...sedang menghitung bulan..tak gitu cikgu..?

20an..? nak masuk 30 la ni ekk..... welcome to the club...! hehehe..

gitartong said...

arianna adrizal
kalau ada mesin masa, mahu saja kembali ke sekolah menengah dulu. kena pinjam mesin masa tok rimau la..

blackpurple
masuk kelab ini, ada kena yuran tak?

Sastri said...

ha? komen kat mana yg betul nih? sas dah komen yg kat satu lagi tu...

Tok Rimau said...

Kalau kau remaja, kau tak perlu risau bila jam yang menunjuk 12 midnite tu dan menjeling kepada aku memberi isyarat kita perlu beredar dari kedai kopi.


Pun begitu, seronok remaja tak sama seronok orang dah kahwin.

kingbinjai said...

king dah tukar blog, ini add terbaru : http://kingbinjai.blogspot.com, sila update link tq

cuaca said...

tahniah...tahniah....

gitartong said...

sastri
dua kotak komen adalah yang betul. mana pun boleh

tok rimau
nasib baik tok faham. haha! tapi aku kasihankan tok yang sedang rancak bersembang dengan presiden PPJ tu..

king
orait king

cuaca
orang umah dah ada isi? haha! (menyibuk betul!)

Pegawai Khalwat said...

Asyik kira anak buah.

Hang tu bila nak tambah?

LingGopoH said...

Terima kasih gitartong@abangku...
Eh! lupa la nak bagi tau nama dia NUR AUNI NAFEESYA tak jadi letak IMAN rasa mcm panjg sgt pulak. Maaf la ye lupa nak inform, yg ni dah confirm dah didaftarkan di PEJABAT PENDAFTARAN NEGARA..

ps: tak sabar pulak nk tunggu anak buah aku lahir pulak! he he he

gitartong said...

pegawai khalwat
aku lagi risau kat hang? sampai bila nak membujang? hang blom kawen ka?

linggopoh
aik? ko dah bertugas? nama Iman dah bagus..

LingGopoH said...

Memang sedap Iman tu,tapi dah nama Abahnya pendek sangat rasa macam berat jer dia nak membawanya tak jadi la letak nama Iman tu...

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. sport medicina Discount bathroom faucets reverse phone book urban fitness trails sport voice over ip Beko frost free fridge freezer Philadelphia suburbs divorce lawyer Free investing advice online bingo game Diet effective pill store 99 isuzu fuel gauge Fragrance exclusive video surveillance