Wednesday, November 29, 2006

memang best!

Kalau aku cakap, korang mesti tak percaya!

Aku tak tipu! Abon pun kata album aku bagus!

Nah! tak percaya lagi??


Rugilah pada mereka yang belum beli..








Mamat yang bertopeng blackmetal tu, entah anak siapa la..

lagi gambar di sini.

20 comments:

Tok Rimau said...

Abon kata "Ini CD aku bagi 5 bintang dan satu jempol!"

Topeng kau baik punya. Sejak bila pulak kau join wrestling?

blackpurple said...

Berapa kau bayar Abon .....?

Gambar tu sesuai sangat kalau kau jadikan poster album kau nanti.....

hahaha

gitartong said...

tok rimau
bukan topeng wrestling, gothic la! haha!

blackpurple
bayar? abon komen ikhlas beb!

kingbinjai said...

wahahaha bila plak ko jadi metal nie?

semut said...

haha.akan ku tukar nick dalam blog aku sekarang juga

samurai said...

rock uuu..

spyz said...

yea yeahhh!!!

tak turun(naik?) KL ke busking festival ni?

opsss... lupa.. tgh menunggu hari..

gitartong said...

kingbinjai
haha! malam tu aku jadi.. ganass!

semut
ko memang tak de kerja lain? haha!

samurai
penyajak yang rock!

spyz
eh? bila eh? boleh gak jual album!

semut said...

hihi, well,aku masih menunggu albummu untuk sampai ke peti surat ku.amin

blue_cherry said...

hamboi.. anak sapa bertuah sungguh tuu.. tak metal laa pakai cap. he he..

Tak nafi the album is good,

spyz said...

mlm minggu ni perasmian (tgk tv),

sampai hujung minggu depan (rujuk akhbar).

ko turun cakap aku, bleh aku bagi support.. ha ha..

Pegawai Khalwat said...

Hang paksa abon komen kot.

Lan Rambai said...

hahaha.... apara pakai topeng pulak.. malu konon.. hampehhh

sinaganaga said...

apsal CD utk Abon besar, CD utk aku kecik je?

BooK said...

anak sapa la tu wei?

tuan tanah said...

saya belum beli.

ish... memang rugi.

gitartong said...

semut
aku tunggu akaun maybank aku bertambah dulu. haha!

bluecherry
ooo.. metal memang tak ber'cap' ke??


spyz
aku dah tgk homepagenya. ingat orang2 kita punya show. rupanya mat salleh la..

pegawai khalwat
hahahahahahahahahahahahahahahahaha!

lan rambai
haha! siapa? siapa?

sinaganaga
haha! untuk abon 'sepesel'!
aku rasa faktor fizikal abon mempengaruhi saiz CD

book
entah! haha!

tuan tanah
stok ada lagi. jangan termasuk dalam golongan mereka yang dalam rugi. haha!

amanitium said...

kau ada mengapa-apakan abon tak? muka macam ketakutan dirundung malang je dia apabila berhadapan dgn kau?

gitartong said...

amanitium
haha! saya ada pegang pistol kat belakang.

Anonymous said...

awal yang baik