Tuesday, August 29, 2006

Masih dalam perasaan bercuti

Terima kasih saya kepada ucapan tahniah yang berlambak-lambak. Juga kepada tips, nasihat serta petua-petua yang diturunkan. Hati saya ketika ini masih dalam perasaan bercuti. Oleh itu, saya jadi malas kepada banyak perkara. Terima kasih juga kepada pengunjung dan pembaca blog ini yang tak bosan-bosan me'refresh' link ini kerana ternanti-nanti cerita baru. Saya turut mendoakan kejayaan anda juga.

Tahniah Siti dan Datok K..

11 comments:

kingbinjai said...

bro! emelkan kat aku nombor ic kau, diperlukan untuk membayar rm15 secara online ke akaun maybank.

Pegawai Khalwat said...

Aku tak perlu refresh kerana link internet aku ultra laju. Maklumlah pakai T3.

Lan Rambai said...

aku sangka kalau bercuti lagi laju memblog.. rupanya memblog itu satu pekerjaan juga hahaha

Sastri said...

ingatkan coti2 malaysia nih...

Mazudi said...

Refresh? Minggu lepas aku selalu kena refresh blog yg aku lawat. tah apa masalah dia tah.

Izhal said...

keh keh keh, thnaks sudi buat entry pendek supaya pemoinat blog cikgu ada juga benda2 baru nak dibaca...

zino said...

masuk sini nak tunggu lagu baru hehe

salam merdeka utk cikgu berdua..

rimanilzah said...

Bro, lamanya dalam mood cuti.

tuan tanah said...

oh, sama-sama.

blackpurple said...

Kita sama2 berperasaan dan kekadang berperasan jugak...hehehe..

semut said...

haha.kau sudah dijangkiti virus selsema malas nak update.semoga kau jumpa ubat yang sepatutnya