Tuesday, July 03, 2007

Tolong laa..

Jangan suruh saya telefon,

pejabat-pejabat kerajaan.






TENSION!

PS: gua geram pasal loan rumah gua!

damn! (kata-kata maki dalam bahasa inggeris)

10 comments:

blue_cherry said...

sabaq, nizam..

Kami tidak memanggil orang kerajaan tapi orang kera jadian.. he he..

Pa'chik said...

tulung telipon pejabat pendidikan negeri sat... buleh?

gitartong said...

bluecherry
awak mengata saya eh? saya kakitangan kerajaan. haha!

pakcik
sambil mengacukan pistol kekepala pakcik lantas

"bang!!"

sitilina said...

mungkin, kalo email boleh kan?

kingbinjai said...

well

gitartong said...

sitilina
email apa pula ni?

kingbinjai
u know it!
minggu ni berkampung di rumah pena tak?

butaseni said...

berapa department diorang pass kau sebalum dapat cakap dengan org yg betul?atau tak dapat cakap langsung?hehe

blackpurple said...

Aku dah tanya kawan seorang yang di KKM itu GT, tapi dia lain jabatan....

Memang! Dah 3 hari aku ulang alik jabatan 'kera'jaan juga, tak selesai0selesai. Memeningkan kepala!

gitartong said...

butaseni
aduh! malas saya nak kata. pasal saya pun kakitangan kerajaan.

blackpurple
thanks beb.. dah hampir settle dah..

sitilina said...

kalo pasal call & pass2 ke ntahsapa2 b4 sampai ke orang yg betul tu di mana2 pn sama kecuali menggunakan talian 1800, 1300 or 100.