Tuesday, June 26, 2007

Orang tua yang sibuk

Ha ha ha ha!
.
.
.
.
.
.
.
Jangankan kata Hari Raya, bulan puasa pun jauh lagi!

Yang kau sibuk nak ganti-ganti hari bersekolah tu pasal apa?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ha ha ha ha!

Yang paling sibuk tu, orang tua!

9 comments:

kingbinjai said...

nama pun org tua begitulah

gitartong said...

mengalahkan budak2. haha!

butaseni said...

hehehe yg muda biuat dek je hehe.
aku dah link dgn kau sbb aku suke nama kau hahaha
salam

Pa'chik said...

rasanya hari tu serikat telibisen milik rakyat sudah mula heklan pasal shuting program nyanyi-nyanyi untuk hari raya.. datanglah beramai-ramai...

zino said...

org muda tak sibuk ke?

ariapertama said...

budak2 muzik mmg kuat main! haha

gitartong said...

butaseni
tenkiu. nanti saya link pula.

pakcik
ghairah semacam la..

zino
biasanya yang seronok dgn raya tu budak2. kita yang tua lebih kurang dah la..

ariapertama
main apa wei?

rimanilzah said...

minggu ni tak jadi ganti, bro.

sitilina said...

sbb benda ni la gua xbole nak spend time ngan in laws.