Thursday, January 18, 2007

Oh! inilah rasanya..

Saya menaip dalam keadaan kelam kabut dan terkocoh-kocoh. Tiba2 saya jadi orang yang paling penting dan teramat sibuk. Ramai yang perlukan khidmat saya dan saya menjadi orang yang paling bertanggungjawab kini.

Maaf jika ada tulisan yang tidak menepati kualiti ejaan.

Blog saya di kedua2 tempat sudah hampir bersawang dan tidak terurus. Walaupun berkeinginan sangat utk bercerita. Mungkin belum ada kesempatan masa kerana ini pengalaman pertama. Pengalaman pertama menjadi bapa. Bapa kepada anak saya.

Ps.. Terima kasih pada ucapan tahniah dari anda semua.

9 comments:

Syikin said...

salam,

mmg pengalaman pertama mempunyai anak amat indah & sibuk. terutama menerima kunjungan tetamu2 untuk melihat new baby.

dah boleh buka akaun simpanan nuha dah ni, dah start dapat duit jajan :D

blackpurple said...

Aku nak sampaikan cenderahati untuk anak sulung kau ni GT. Tapi macamana ek..?

BooK said...

tahniah bro
tahniah.
kirimkan gambar anak kau ke mari. ha ha.

Pegawai Khalwat said...

Hang tak kena bah ka?

nUr@dDeEn said...

hehehe.. sibuk. begitulah rasanya menjadi bapa.

bapa..bapa..
engkaulah raja hatiku
bila kuberduka
engkau hiburkan slalu
bapa..bapa..
engkaulah raja hatiku
[nyanyi versi T.Sri P. Ramlee]

Pa'chik said...

letih juga kan jadik bapa ni.
Teringat satu sitkom (kalau tak salah), tapi lupa yg mana satu.

Kata bapaknya, kalau orang lain suka amek gambar anak masa mula-mula tumbuh gigi, masa mula berjalan...
dia nak amek masa budak tu kencing atas seluar dia, tendang diapers tu ke muka dia, time dia terpaksa basuhkan berak budak tu. Pendek kata,time budak tu 'menyusahkan' dia la, supaya budak tu sedar, payahnya nak besarkan sorang budak.
Mungkin kalau aku ada anak, aku nak wat camtu juga.

kingbinjai said...

dude, check emel!

sinaganaga said...

StrepSILLLLLLLLLS!!!

semut said...

wakakaka.
kesemuanya bergegas-gegas.