Thursday, January 04, 2007

Dedikasi

Nuha Ilham bukan sekadar anugerah,

tetapi..

KEAJAIBAN

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sempena kelahiran Nuha Ilham pada jam 2135, 3 Jan 2007.

22 comments:

tuan tanah said...

Alhamdulillah dan tahniah.

Moga-moga Nuha Ilham jadi anak solehah :)

Anonymous said...

tahniah!

blackpurple said...

TAHNIAH...!

Kau sempat masuk temankan dia tak GT...?

Semoga kau sekeluarga teus dilimpahi ilham...!

Anonymous said...

Tahniah, atas usaha yang telah anda lakukan ! Tanggungjawab sudah semakin hebat, kasih sayang perlu diagihkan, tenaga harus dilipat ganda kerana Nuha Ilham itu dari kurniaan Yang Bijaksana. Sahabatmu, al-Misri.

abdullahjones said...

tahniah dapat anak.
saya suka lirik dan lagu di bawah.
blackpurple rock!

spyz said...

Alhamdulillah.
Jawa ni byk tradisinya bila dpt anak tau..
he he..

Anonymous said...

TAHNIAH!!
Nuha Ilham.. sedap nama tuh. Moga kamu dan keluarga dilimpahi rahmat. Moga Nuha Ilham membesar dengan keberkatan dan bakal berbakti bkn shj utk ibubapanya, tetapi jugak utk agama, bangsa dan negara. (besar tanggungjawab tu kan..)

Anonymous said...

tahniah! semoga dimurahkan rejeki

Anonymous said...

Tahniah!
Moga membesar jadi anak solehah...

Salam tahun baru 2007 :)

Sastri said...

Tahniah Cikgu... dpt hero ek.. semoga membesar menjadi anak yg taat, baik dan soleh...

Anonymous said...

salam..

mabruk..mabruk..

subhanallah..baby girl yg cantik namanya.

moga jadi anak solehah yg bijak dan cemerlang dunia n akhirat.

selamat menjadi ayah. berat tanggungjawab ni. moga dipermudahkan Allah segalanya.amin.

Anonymous said...

Tahniah! Bertambah-tambahlah rezeki anda sekeluarga hendaknya... amin...

ontahsapo said...

tanhiah utk ibunya.. utk bapanya, bersabarlah...(menunggu 100 hari)....

rimanilzah said...

Tahniah drp saya juga, bro.

Pegawai Khalwat said...

Yahuuu!

Maka hanglah orang yang bertanggungjawab.

Anonymous said...

tahniah...

nama unik


.

semut said...

Erm.
tahniah cikgu.

zino said...

tahniah..tahniah tahniah...

dan selamat berpuasa hehe

Anonymous said...

tahniah cikgu. saya jugak yang belum lagi...

Kopi Suam said...

Tahniah cikgu..sedapnya nama anak

Alex Lacey said...

tahniah jugak...3 Jan..org Capricorn...bersemangat tinggi, tak kenal erti kalah...akak tau sbb akak ada 2 org Capricorn kat rumah, perangai sebijik dua org tu....
selamat menjalani tanggungjawab sebagai ayah....
kirim salam kat mak dia, suruh dia happy sokmo, jangan layan blues2 yg kengkadang menyerang...(first mom selalunya akan dihadiri blues2 yg tak diundang)

zizie ali said...

biasakan dari awal panggil dia 'nuha ilham'. bukan 'nuha' atau 'ilham' atau 'ha' atau 'ham'.