Wednesday, January 31, 2007

Iklan

Ini iklan, bukan entri. Entri terbaru di bawah. Kepada pendengar-pendengar, tinggalkan komen tentang album yang anda beli disini. Segala komen didahulukan dengan ucapan terima kasih dan I luv U. Haha!

15 comments:

cikgubiz said...

Tahniah buat gitar tong yang dah ada album sendiri.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin

Ajzie said...

Selamat Hari Raya..
Ngape date iklan 31 Dec 2006?

gitartong said...

cikgubiz
bila nak beli satu?

wilhelm~achtzehn
saya pinjam mesin masa tok rimau

gitartong said...

cikgubiz
bila nak beli satu?

wilhelm~achtzehn
saya pinjam mesin masa tok rimau

kemat said...

album yg menarik..cam kopratasa ader, cam zubir ali pun ada..nnti sy wat review penuh kat blog

gitartong said...

kemat
ya. saya tunggu.

fakhrul ali ibnu al-fuadi said...

ada byk stok lagi ke album sedara??

night queen said...

ish.. kebenarannya tajuknya... (ngah pk.. betoi atau takkk)



balada..
minah.. (yg ni tak tahan nie...)

aperpon.. congrat!!

gitartong said...

fakhrul
ada. nak 10 eh? haha!

night queen
nak cuba satu?

blackpurple said...

Komen aku secara amnya satu jer. Sekali dengar macam tak best tapi bila didengar berulang-ulang kali memang best. macam Kemat cakap tu betul, macam Adiet G Ade pun ada tapi yang nyata album kau tetap beridentiti dan ada originaliti..! Syabas...!

Itu baru komen intro, nanti aku komen lagi ekk kalau sempat..


psst..GT, kat entri lagu TOLol tu, add blog aku jowopinter.blogspot.com la bukan blackpurple.blogspot.com. Ha ha ha...

Anonymous said...

Eh, brader GT dah kuarkan album ke? Hehe..ktinggalan rupanya saya. Best ke? Berapa harga? berapa lagu dlm satu album tu? sapa penerbitnya? Dlm album tuh, mana satu lagu favourite dan bakal hit nnt? Bagaimana nak dapatkan album tu?
(soalan lazim utk artis yg kuarkan album baru) ... :D Jawab jangan tak jawab... hahahaha

Anonymous said...

Alamak lupa lak nak wish.. TAHNIAH! CONGRATULATION AND CELEBRATION!! Tahniah kerna berjaya menjadi penyanyi di dalam album!! Ho Lei!!

gitartong said...

blackpurple
memang lagu2 aku lambat sedap. kena feel

addeen
bila nak beli satu? rugi wooo!

Anonymous said...

U have one cool BLOG man. Keep it up.

panwalla said...

jangan minum air kacang soya ya!