Thursday, January 25, 2007

From the angle..

Nuha Ilham dari sudut OLYMPUS FE-170


Kacak. Macam bapak dia..



Aksi ketika menyanyikan lagu Negaraku..


Sedang mengasah gigi. Gigi?


Mimpi yang indah.. gembira sangat..



length: 52cm. Juga macam bapak dia.




Anak ibu dia juga..
Terima kasih kepada mereka yang masih sudi berkunjung dan membaca blog ini. Maaf juga kerana tidak berkesempatan melayan komen-komen.
Blackpurple
Cenderahati? kau memang suka bersusah-susahan ye?




13 comments:

Tok Rimau said...

comel cam bapak dia.

Ayu said...

irasnya campuran mka dan ayahnya.. sekali tgk mcm ayahnya.. bila toleh kali kedua nampak mak nya hehehehe

apapun.. tahniah.. semoga keluarga awak sentiasa dlm peliharaan Allah hendaknya.. aminnnn

kingbinjai said...

wow dude, sangat comel

gitartong said...

tok
bapak dia comel? haha!

ayu
amin..

kingbinjai
haha!

blackpurple said...
This comment has been removed by the author.
blackpurple said...

Ha ah la. Sebijik macam kau la.

Aku bukan bersusah-susahan GT. Aku cuma bergegas-gegas. Ini hari kau. Esok lusa hari aku pulak. Ha ha ha.

Sastri said...

comeyyyyyyyyy nyerrrrrrrrrrrr...

kaklong said...

salam,

wah..kecik2 dah pandai gigit lengan tu..

senyum plak time tiduq tu..

semut said...

kenapa kau tak suruh dia berdiri tegak masa menyanyikan lagu negaraku tuh?

gitartong said...

blackpurple
mana kau tahu sebijik macam muka aku ni? pernah tengok muka aku ke? haha!

sastri
ye. macam bapak dia.

kak long
terer betul budak2 sekarang. saya rasa kaklong adalah syikin. eh?

semut
kalau kau tengok betul2, dia sebenarnya sedang berdiri. kamera dalam kedudukan 'portrait' tu..

nUr@dDeEn said...

kuci kuci kuci ... alalalalalala...
baby itu comel macam saya time baby dulu awww... [mak saya la cakap saya comel]

Anonymous said...

cantik nya bibir dia..

congrats GT

~brownies

Kopi Suam said...

Salam perkenalan Nuha Ilham pandai sungguh papa memilih nama..sedap banget...

Tahniah Gitartong :)