Friday, November 13, 2009

konduktor

+Orang kampung ni pun satu hal, takde imam ke boleh pimpin majlis tahlil tu?

-Bukan takde, imamnya ada program kat tempat lain. Kau pun boleh apa! kau kan cikgu.

+Iya lah, tapi aku mengajar muzik. Nak mengajar menyanyi pandailah aku. Macam mana nak mulakan tahlil tu hah?

- He he.. kau kan cikgu muzik, kau 'start' la dengan three, four!








PS: cikgu itu bukan saya. Harap maklum. Haha!

3 comments:

kingbinjai said...

uiks

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...

blog yang bagus, ape kate try pegi visit blog saye ni plak kalau nak tahu info yang unik dan elegan di http://tolongsenyap.blogspot.com ,try visit erk

sinaganaga said...

lol