Tuesday, September 04, 2007

Bersedia anda?

Perang dah bermula.. rakan-rakan harus berhati-hati dan bersedia.
.
.
.
.
.
.

PERANG KUIH RAYA sudah bermula


Tak percaya? pergilah kat bilik guru..

gambar ihsan mizkidz

20 comments:

angel_baik said...

sama jugak di tempat aku... sana sini kuih raya.. aku tukang rasa jerlah...

kemat said...

depa cari rezeki lebih nak wat belanja raya tu...

zino said...

kat opis opis pun sama hehe

Kopi Suam said...

tak perlu ke bilik guru di blog saya pun sama juga...heeh hehe

she-blocks said...

errr cekya pun amik order. tarikh tutup dah lepas pun. hahahha...

blackpurple @ jowopinter said...

Kau tak nak buat bisnes buanga api kat murid-murid ke GT. Aku boleh keluar modal. ha ha ha.

kingbinjai said...

oi oi apa ni? pose pun belum lagi hahahaha

Ku Keng said...

Dengan ucapan Ramadhan Karim. Semoga Ramadhan tahun ini terbaik dari yang terdahulu, bagi kita semua.

nUr@dDeEn said...

Hak hak hak ... itu satu petanda ekonomi makin berkembang pesat! Sahur dengan kuih raya pun best apa, cuba try test :D

bunga rampai said...

Amboi, perang puasa tak mula lagi dah perang kuih raya? :))

Salam Ramadhan dan selamat berpuasa .

sinaganaga said...

nampak macam sedap je

kadok said...

teruja sungguh aku dgn kuih tat tu..blurpppp

gitartong said...

angel
dah masuk ramadan tak bleh rasa.

kemat
gaji tak cukup lagi kut. haha!

zino
ye ke? haha!

she block
jadilah pengguna bijak

kukeng
mudah2 an. insyaallah

addeen
kalau saya bersahur dgn kuih raya, tak cukup!

bunga rampai
haha!

naga
haha!

kadok
haha!

blackpurple
wo! masuk penjara wo!

kingbinjai
haha!

ah kim said...

Salam.

Lu ala jual ho itu kueh? Kasitau tau halega lo! Manyak sedap la itu kueh...apa nama aa? Puasa lo!

Lu gulu ho? Wa lespek sama lu lo!

Okay la ho! Wa mau nyalan cali kueh!

mf said...

DISKUSI Ke 2
MUSIC FORUM.

TAJUK : CELESTIAL vs KETUHANAN – suatu perbandingan konsep Timur dan Barat.

PRESENTER : Ust. Hakim Al Haqqiy ( Komposer ).

TARIKH : 22 Nov. 2007 Sabtu malam.

MASA : 10 mlm atau lepas sunat Tarawikh.

TEMPAT : Tandjung Studio, Puchong Utama.

BAHAN : Artis – Akil Hayy, Hijjaz, Yusuf Islam, R.Kelly dan Sami Yusuf.

JEMPUT HADIR.

mohamadkholid said...

bonus tak de... kasi can la cari duit lebih

butaseni said...

ya,mak aku jugak dah nak daftar dengan kortet dari utara hehehe
seraaaaaaaannnggg!!

Pegawai Khalwat said...

Aku nak order kuih tart. Ada?

lindosh said...

tak thn tgk kueh raya oii

KAMARSURIA said...

assalamualaikumm..
datang bertandang jerk...
ini kueh tart kurma ker kueh tart nenas?

cam sodap jerk..sabo erkk pose..